2020 Oktatócsomag

Ezt az infoterméket azoknak a cégvezetőknek, marketingeseknek és értékesítőknek készítettük, akik szeretnék értékesítéseiknek számát megnövelni az online marketing segítségével. 

Hogyan leszel 2020-ban Marketing Szupersztár?

Ismerd meg azokat a marketing trendeket amelyek működnek és működni fognak  2020-ban!

Szeretnél a piacod legjobbja lenni? Vagy egyszerűen csak szeretnél már végre elég bevételt a marketing és értékesítési munkádból?

De nem tudod, hogyan építs nagy adatbázist, nem tudod, hogy hogyan értékesíts online? Nem tudsz olyan rendszert kiépíteni, ami szállítja az érdeklődőket, azokat pedig vásárlóvá konvertálja?

Az ügyfeleidnek kell a terméked, de mégsem veszik meg elegen, mert nem tudod kezelni a kifogásaikat és félelmeiket?

Mi lesz így veled, beéred ennyivel?

Ebben az oktatóanyagban megtanítunk, hogy Mi hogyan csináljuk. Vedd meg, tanuld meg és zárj le, az online marketing segítségével!

Miben segít neked a Marketing 2020 Oktatóanyag?

Több pénz

Megtanulod azt, hogy hogyan lehet online nagy számú érdeklődővel felvenni a kapcsolatot és azoknak milyen módszerekkel lehet értékesíteni.

Tudatosság!

100%-ig tudatosan fogod működtetni az online marketing rendszeredet. Fogod tudni, hogy mikor mit kell csinálni.

Jobb ügyfelek!

Nem kell többé szenvedned. Képes leszel olyan emberekkel felvenni a kapcsolatot, akik érdeklődnek szolgáltatásaid iránt és nem lesz nehéz nekik eladni.

Világbajnok értékesítési szövegek!
Képes leszel olyan szöveget írni, ami elad.
Legyen az levél, e-mail, árajánlat, weboldalszöveg, blogposzt, facebook poszt, hirdetési szöveg.


Szabadság
Ha megtanulsz online értékesíteni, akkor Te egy szabad ember leszel, hisz nem kényszerből fogod csinálni majd az munkádat, hanem játékból.
Élvezni fogod a munkádat mindig, ezért sohasem fogsz kiégni.


Biztos megélhetés!

Bármilyen kereskedelmi tevékenységet is folytathatsz, sikeres leszel benne.
Legyen az direkt sales, bolti eladás, online kereskedelem, vagy akár hálózatépítés.

Miért készítettük ezt az anyagot?

Azért, mert Mi is sokat küszködtünk, amikor elkezdtük ezt az egészet. Jártunk a Te cipődben, ismerjük a nehézségeidet.

Nagyon sok vállalkozó/marketinges nem tud annyi terméket eladni, amennyit igazán szeretne, annak ellenére, hogy mindent belead. Sok vállalkozónak jó a hozzáállása, jó a piac is amin dolgozik, jó a cége, a terméke is, azonban nincs birtokában a kellő tudás. A Működőképes Online Marketing koncepciója, amivel képes leszel ugyanannyi munkával sokkal többet eladni. Rengeteg marketingesnek, értékesítőnek és vállalkozónak segítettünk ezzel a technológiával sikeresebbé válni.

Most rajtad a sor. Ha neked vannak komoly céljaid, van egy jó terméked (szolgáltatásod) akkor azt minél több embernek el kell adnod, 2 dolog miatt:

  1. Segítsd termékeddel az ügyfeleid életét.

  2. Legyen nagyon jó életed, mert ha valaki, a vállalkozók ezt megérdemlik.

Ebben az anyagban lépésről-lépésre tanítjuk meg neked a sikeres online marketing technológiáját.

Az Mi sztorink!

2008 óta dolgozunk értékesítőként.

Voltak sikeresebb és sikertelen időszakok is.

Mire megtanultunk egy olyan értékesítési stílust kialakítani, ami működik, addigra az lett a probléma, hogy nincs elég érdeklődő akivel le tudunk ülni tárgyalni. Persze mi is szórólapoztunk, hirdettünk újságokban, kértünk ajánlásokat, folytattunk hideghívásokat, de rá kellett jönnünk, hogy ezek még mindig nem tudják hozni azt az eredményt, amit szeretnénk.

Ezért 2015 januárjában elkezdtük folyamatosan beépíteni az online módszereket a marketingünkbe. Több, mint 20 magyarországi és amerikai szakembertől tanultunk olyan dolgokról, mint: weboldalszerkesztés, landing oldalak készítése, facebook és google hirdetések, tartalommarketing, webszövegírás, online rendszerek építése... Máig hálásak vagyunk nekik.

2015 Augusztusában "megvilágosodtunk". Voltak addig is sikereink az online marketingben, de ekkora alakult ki az a tudásunk, hogy már nem csak ad-hoc módon végezzük a dolgokat, hanem működő képes technológiákat tudtunk létrehozni.

2017-ben eldöntöttük, hogy úgy fogunk tudni még több embernek segíteni, ha elméleti és gyakorlati tudásunkat másokkal is megosztjuk.

Így született meg ez az oktatóanyag is. Ebben megtalálsz minden olyan tudást, amivel Mi és még 170 ember sikeresebb marketinges lett.

Kívánom, hogy hasonló eredményeket érj el, mint mi, sőt még jobbakat. 

Mire számíthatsz


Ha követed az oktatóanyagban leírtakat...

A legfontosabb az, hogy látni fogod, hogy Te is meg tudod csinálni. Te is képes leszel sokkal többet eladni.

Inspirációt, ötleteket fogsz kapni ahhoz, hogy hogyan kezdj bele egy kampányba és hogyan fejezd azt be.

El fogod tudni készíteni a teljes éves marketing koncepciódat.

Végre kibújhat belőled a napfényre az a művész, aki eddig meghúzódott a lelked egy csendes zugában, mert nem tudta, hogyan adja el az alkotásait a közönségnek.

Miről van szó a MARKETING 2020 OKTATÓANYAGBAN?

Milyen eszközökre lesz szükséged 2020-ban a sikeres online jelenléthez?

Mik azok az alapvető technikák, rendszerek és tudás, ami nélkül nem fog úgy pörögni az üzleted, ahogyan szeretnéd. Lépésről lépésre bemutatjuk neked.


Linkgyűjtemény:
Összegyűjtöttük neked azokat a linkeket, amelyek segíteni fognak a rendszeredet felépíteni. Nem kell tovább keresgélned.


Melyek a legalkalmasabb módszerek az új érdeklődő ügyfelek megszerzésére?

Milyen hirdetéseket és milyen rendszert használj annak érdekében, hogy tudj megfelelő mennyiségű új érdeklődő ügyfelet szerezni.


Hogyan adj el online:
Melyek a legalkalmasabb módszerek arra, hogy eladj online, akár a meglévő ügyfeleidnek, akár a hideg piacnak.


Hogyan írd meg értékesítési szövegedet?
Megtanítunk arra a szövegírási technikára, amely működni fog bármely helyzetben. Mire el kezdtünk foglalkozni az online marketinggel, már több ezer értékesítési tárgyaláson voltunk túl. Tudjuk, hogy hogyan kell értékesíteni és téged is megtanítunk rá.


Kapsz 7 db működőképes marketingrendszert.
Írásban és folyamatábrákon bemutatunk neked 7 db. olyan marketing folyamatot, amivel mi és partnereink már több, mint 1.400.000.0000 (igen, egymilliárd négyszáz millió) forint árbevételt csináltunk. 

Kockázatmentes

100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy aki a leírtakat elolvassa, a hanganyagot meghallgatja, megtanulja és alkalmazza, az sokkal több üzletet fog kötni, sokkal jobb marketingessé válik, ezért 14 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az oktatócsomagra.

Ha úgy érzed, hogy hülyeség amiről beszélünk, vagy Te már profi vagy, ezért semmi újat nem tudtunk neked mutatni, akkor a kockázat legyen a miénk. Csak írsz nekünk egy e-mailt és a teljes összeget visszafizetjük neked.

Az alapoktól a teljes megoldásig

E-book

Egy e-book, ami tartalmazza azokat az alap információkat amivel megtanulod azt, hogy milyen módszerekkel fogsz több érdeklődőt szerezni, többet eladni, drágábban értékesíteni és visszautasíthatatlan ajánlatokat készíteni.

Hanganyag
Vannak az e-bookban részek, amit sokkal könnyebb lesz megérteni, ha hallod. Ez a hanganyag nem az e-book hangoskönyv változata, hanem annak a kiegészítése. Itt beszélünk a hogyanról. Pl:
- Hogyan hirdess hatékonyan.
- Hogyan építsd ki az értékesítési tölcséredet.
- Hogyan írj úgy, hogy az eladjon.

Marketingrendszerek
Megkapsz 7 darab bizonyítottan működő marketing rendszert, aminek a segítségével Te is ki fogod tudni építeni a sajátodat, vagy ezek valamelyikét ráhúzod a cégedre.

Linkgyűjtemény
A rendszered kiépítéséhez szükséged lesz bizonyos ingyenes, vagy fizetős programra, weboldalra. Ezeknek a linkjeit összegyűjtöttük neked. Semmi felesleges maszlag, csak amire szükséged lesz.

Minden benne van, ami ahhoz szükséges, hogy felturbózd a bevételed!

A csomag ára 44.870 Ft.

Ha elviszed a családot egy fürdőbe, garantáltan többe kerül. Viszont, ha megveszed a csomagot és használod a belőle tanultakat, akkor minden esélyed megvan rá, hogy egy sokkal jobb, sokkal távolabbi fürdőbe menjetek. Maldív szigetek? Hawaii? Valami más? Mindenki jól jár!

Míg a konkurencia a karácsonyi káposztára készül, addig az okosok előznek!

Szabadítsd fel a szuper marketingest, aki benned él, de eddig nem tudta, hogyan érvényesüljön!

Ez egy játék. Egy izgalmas kaland. Alkotni valamit, ami értékes mások számára, és ezt eljuttatni a nagyközönséghez.

Azt, hogy meddig jutsz el ebben a játékban, csak az határozza meg, hogy mekkorát tudsz álmodni.
Lehet, hogy neked csak egy kis havi mellékesre van szükséged, egy 10-20%-kal szeretnél többet eladni, mint eddig. Lehet, hogy nemzetközi hírű sztármarketinges akarsz lenni.
Az álmaid felé vezető ajtót mutatja meg ez az oktatócsomag. Ne tartsd őket bezárva. Ideje kinyitni azt az ajtót...


Tel: +3670 620 1771                                                                                 E-mail: info@marketinglegenda.hu

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el