Google blog (Blogspot)

Miért van erre szükség és mit fogsz kapni:

A Google blog létrehozása és annak üzemeltetése ingyenes.

A Google blog rendszerét már akár egy weboldalnak is lehet nevezni.
Ennek ugyanúgy vannak menüi, mint egy weboldalnak. Vannak oldalai, itt létre tudod hozni a bemutatkozásod, elérhetőségeidet, felteheted a termékeid képeit, azoknak leírásait, rendszeresen blogolhatsz rajta. Ugyanúgy megtalálható a Google keresőjében, mint egy weboldal.
Fel tudnak iratkozni az emberek blogértesítőre, vagyis ha megosztasz egy új blogposztot, akkor erről értesítőt fognak kapni.
Mivel ez is a Google terméke, érdemes rajta jelen lenni és használni.
Ma már több lábon kell, hogy állj, nem elég az, ha csak egy weboldalad van, mert mi lesz ha az összeomlik, feltörik? Ha a weboldalad mellett van egy Google blogod is, akkor, ha a weboldaladdal bármi probléma van, az emberek megtalálják cégedet a Google blogon. Nagyon sok sikeres cég és ember, még mielőtt létrehozta volna weboldalát, előbb csak egy Google blogot hozott létre és ezzel vált ismertté.

Így fogunk együtt dolgozni:

1. Telefonon, vagy egy személyes találkozó keretében megbeszéljük, hogy milyen blogot szeretnél, mi a cél a blogoddal.

2. Átküldöd a blogod tartalmát: képek, videók, szövegek,stb...

3. Kifizeted a blogkészítés díját, vagy utalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

4. 2-3 héten belül megkapod a pénzt termelő google blogodat.

Ár: Egyszeri 49.000/Google blog.

Ha szeretnél havi karbantartást, mint pl: új posztok közzététele, fényképek feltöltése, új oldalak létrehozása, stb... 6.000/Google blog/hó

Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot:     0670 943 0867 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el