Google cégem létrehozása

Miért van erre szükség és mit fogsz kapni:

Ha a céged szerepel a Google térképen, akkor ha valaki rákeres a Google keresőben a cégedre, akkor egyből be fogja neki dobni a cégedet, még abban esetben is, ha weboldalad nincs, tehát ez független a weboldaladtól (pl: Te egy fodrász vagy, nincs még weboldalad, de a cégedet feltesszük a Google térképre, akkor ha valaki abban a zónában keres fodrász szalont, akkor a tiédet ki fogja dobni). Vagy ha valaki hallott már a te szalonodról és beüti a Google-be, akkor ki fogja neki dobni a szalonod, a Google első oldalán. Megjelenik a szalonod pontos címe, telefonszáma, nyitva tartása, útvonalat tud oda az érdeklődő szervezni.
Ezen a platformon meg tudod adni a céged elérhetőségeit, fel tudsz tölteni képeket, leírásokat tudsz elhelyezni termékeidről, akár árakat, akciókat tudsz feltüntetni, nyitva tartást, stb...
Ez olyan, mint egy lebutított weboldal, egyszerű a design, de minden hasznos információt megtalál rajta az érdeklődő ügyfél.

Kiváló és elengedhetetlen minden vállalkozás számára, már csak azért is, mert ingyenes.

Így fogunk együtt dolgozni:

1. Telefonon, vagy e-mailen elmondod, hogy mi a célod a Google cégem rendszerével.

2. Elküldöd nekünk az adatokat amiket szeretnél, hogy szerepeljen a Google cégemen.

3. Kifizeted a díjat, utalással vagy kártyás fizetéssel.

4. Létrehozzuk a Google cégedet.

5. 2 hétre rá a Google küld neked egy kódot levélben, amivel hitelesíted a cégedet és meg fog jelenni a Google térképén.

Ár: Egyszeri 16.000/Google cégem.

Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot:     0670 943 0867 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el