Hatékony ügyfélszerzés/adatbázis bővítés

Előbb utóbb minden cég életében lesz olyan pillanat, amikor új érdeklődőkre, ügyfelekre lesz szüksége. Természetesen, legjobb, ha folyamatosan hirdetünk azért, hogy új jelentkezőink legyenek. Előfordul olyan helyzet is, amikor állandóan új ügyfeleket kell találni, ha olyan a cégünk profilja, hogy a szolgáltatásunkat csak egyszer, vagy nagyon ritkán veszi igénybe ugyanaz az ügyfél.

Szükséged van új vásárlókra, ügyfelekre? Nem tudod, hol elérhetőek a potenciális ügyfeleid? Ha tudod, hol vannak, nem tudod megfelelően megszólítani őket? Van remény, hogy növeld az ügyfélszerzési hatékonyságodat!

Olyan vevőszerzési módszereket osztunk meg veled, amiket mi is használunk. Nem olyan módszereket alkalmazunk, amik működtek, hanem olyanokat, amik működni fognak! Legyen az offline vagy online, megtaláljuk a számodra legmegfelelőbbeket, hogy rövid időn belül megtöbbszörözd az érdeklőid számát, s egyúttal a bevételedet is! Akkor is, ha üres a zsebed.

Ár: 130.000.

Így fogunk együtt dolgozni:

1. Telefonon, Skypeon megbeszéljük a céged profilját, jelenlegi módszereidet, költség keretet, stb.

2. Kidolgozzuk a számodra leghatékonyabb új ügyfélszerzési módszereket és a know-how-t.

3. Kifizeted a díjunkat utalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

4. Egy héten belül megkapod az új rendszereket. Bizonyos módszerek esetében helyszíni bemutatás, begyakoroltatás is lehetséges illetve szükséges lehet.

Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot: 

0670 620 1771 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el