Céges Instagram oldal létrehozása

Az Instagram az új Facebook!

Az Instagram felhasználók száma drasztikusan nő, főleg a fiatalok körében nagyon népszerű. Vagyis ha a Te célközönséged inkább a 40 éven aluliak, akkor ezen a platformon kötelességed megjelenni.

Gary Vaynerchuck közösségi média szakember így vélekedett az Instagramról: "Egy vadállat!"

Az Instagramon szintén tudsz bejegyzéseket létrehozni, képeket feltölteni, megadnod céged adatait, elérhetőségeit, videókat feltöltened.

Az Instagramon szintén lehet követői bázist kiépíteni, mint a Facebookon. Viszont a Facebookkal szemben sokkal jobb az elérés. Míg a Facebookon jó esetben az ingyenes bejegyzéseid eléri a követőid 15%-át, addig ez az Instagramnál 40%.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az Instagramon könnyebb reakciót is kiváltani az emberekből, mint a Facebookon, vagyis könnyebb eladnod a termékedet is.

Kiváló közösségi platform, mind a kommunikációra, mind a marketingre.

Így fogunk együtt dolgozni:

1. Telefonon, vagy e-mailen megbeszéljük, hogy mi legyen a célja az Instagram oldaladnak.

2. E-mailen elküldöd nekünk az összes anyagot aminek szerepelnie kell az céges Instagram oldaladon: videók, elérhetőségeid, képek, szövegek, stb...

3. Kifizeted a díjunkat utalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

4. 72 órán belül megkapod a Vadállatot, a céges Instagram oldaladat.

Ár: 21.000/üzleti Instagram oldal létrehozása.

Ha szeretnéd ránk bízni Instagram oldalad managelését: videók, képek, posztok megosztása, üzenetek esetleges megválaszolása, továbbítása: 14.000/hó/Instagram oldal.

Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot:     0670 943 0867 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el