Instagram követői bázis gyűjtése

Az Instagramnál sokkal jobb az organikus (nem fizetsz érte) elérés, mint a Facebook esetében (kb. 3-4-szer jobb).

Ugyanakkor az aktivitás is erősebb, mint a Facebook esetében, ezért könnyebben tudsz akár vásárlásokat megvalósítani, akár feliratkozókat gyűjteni. Ennek érdekében az Instagramnál nagyon sokat ér az, ha van egy követői bázisod, mert aztán azoknak ingyen tudsz reklámozni.

A követői adatbázisod növekedésében tudunk neked segíteni. Megmondod, hogy ki a Te célcsoportod és el fogjuk érni, hogy ők kövessenek téged és aztán ezeknek fogsz tudni reklámozni ingyen. Természetesen ezek a követők valódi követők lesznek, ha magyar a célcsoportod, akkor magyarok, nem indonézek, koreaiak, stb...

Így fogunk együtt dolgozni:

1. Telefonon, vagy e-mailen megbeszéljük kik a Te potenciális ügyfeleid, megbeszéljük a stratégiát és azt, hogy mennyi követőt szeretnél szerezni.

2. Kidogozzuk a megoldást.

3. Kifizeted a díjat utalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

4. Elkezdjük építeni a brandedet, a követői bázisodat.

Ár: 55.000/Instagram oldal/1000 követő/hó.

Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot:     0670 943 0867 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el