7 film, amit nézzetek meg mindenképpen

2019.09.21

Talán furcsának tűnik, hogy filmajánlót olvashatsz egy marketinges blogban, de azért a piros keretes x-et ott jobb felül ne nyomd meg azonnal. Az, hogy egy film jó vagy nem jó, az szubjektív dolog. Sokféleképpen meg lehet ítélni és az emberek ízlése is különböző. Az itt ajánlott filmeket egy Barátom javasolta nekem múltkorában, hogy nézzem meg őket. Azt is megírta, miért. Megtettem. Nem bántam meg.

Leírom neked, azt is, hogy (szerinte) miért nézd meg őket.

1. Miss Sloane - számomra az utóbbi idők egyik legjobb filmje, a főszereplő észjárása hihetetlenül inspiráló.

2. The Intern/A kezdő - az optimális munkakörnyezet mintáját lehet látni benne, plusz nagyon kedves film.

3. Focus - Will Smith/Margot Robbie: már utóbbi miatt megérné, de igazából a fordulatoktól/csavaroktól lesz nagyszerű. Plusz van benne egy egészen szenzációs jelenet. Rájössz, hogy melyik az, ha megnézed.

4. Entourage (Törtetők - a mozifilm) - azért szeretem, és azért szerettem a sorozatot is, mert az áloméletet mutatja be, ahol mondjuk ugyanúgy vannak problémák, de mindenki teszi a dolgát, csomó pénzt csinál, közben a barátok non stop együtt vannak, csajoznak, buliznak, együtt dolgoznak... bírom.

5. Why Him - vicces, James Francot nagyon csípem, a filmbeli karaktere pedig egészen parádé.

6. Köszönjük, hogy rágyújtott - a főhős az egyik legnagyobb dohánygyár lobbistája. Ha a munkáját jól végzi, akkor naponta több embert öl meg, mint Hitler és Stalin egész pályafutásuk alatt. Ha szeretnéd megismerni az igazi érvelés mesterét akkor ebben a filmben megismerheted. - Értékesítőknek kötelező

7. Joy - A filmben megismerheted milyen nehézségek várnak egy kisvállalkozóra induláskor, valamint megismerheted a TV SHOP trükkjeit és szépségeit.

Valószínűsíthető, hogy mindegyik nem lesz a számodra a csúcsfilmek egyike. Viszont mindegyikből lehet tanulni valamit, aminek a saját való életedben hasznát veszed majd. Akár a munkádban, akár a magánéletedben.

Melyik az a három film szerinted, amit mindenképpen nézzünk meg? Írd meg nekünk a honlapon vagy Facebookon! A válaszadók között kisorsolunk egy 60 perces díjmentes marketing konzultációt velünk.

Jó filmezést!

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el