Mi van a horgász horgán? Csali

2019.07.30

Csalitermék. Marketingcsali. Bizonyára hallottad már ezeket a kifejezéseket. A csali nem igazán jó szó, hiszen nem csapunk be senkit, valódi értéket adunk egy presell termékkel. Inkább úgy kell ezt érteni, hogy ennek a segítségével hozod be az ügyfelet magadhoz, ennek a segítségével építed, illetve bővíted az adatbázisodat, azaz a célközönségedet. Nem vagyunk egyedül azzal a véleményünkkel, hogy az esetek többségében többet ér egy ilyen regisztráló, mint egy Facebook követő.

Olyan terméknek vagy szolgáltatásnak kell ennek lenni, amit nagyon-nagyon olcsón, de leginkább ingyen oda tudsz adni a célközönségednek. Na persze nem teljesen ingyen, hiszen cserébe elkéred a nevét, telefonszámát, e - mail címét, címét, stb. Ezen nagyon sokat kell dolgozni. Ne hogy azt hidd, hogy valami vacakot felkínálsz csaliterméknek, és akkor majd özönlenek az érdeklődőid. A csalitermékednek nagyon jónak kell lenni. Valami olyasmi, amit ha meghall a célcsoportod, döbbenjen le, hogy ez tényleg ingyenes??? Rakjál bele pár titkot, tévhitet az ágazatoddal kapcsolatban. Ha jól csinálod, aki elolvasta, azt fogja gondolni, hogy ha ilyen komoly információkat megkap ingyen, akkor mennyivel komolyabb információkat fog megkapni tőled pénzért?

Hol tudod a csalitermékedet reklámozni? Online, újságban, szórólapban, telemarketinggel, partnermarketingben, ajánláson keresztül, stb. Ez legyen a marketingrendszered egyik első lépése, hogy a csalitermékedet reklámozod. Ez a behozó termék.

Érdemes néha változtatni, cserélgetni, valami újat betenni csalinak, hiszen előfordulhat, hogy egy ilyen ajánlat nem talált be jó pár embernél, de egy másikra majd ráharapnak.

A kérdésedre a válaszom igen. Ja, hogy mit kérdeztél? Azt, hogy nekünk van e csalink? Természetesen. 2019. augusztus 31.-ig regisztrálj a www.marketinglegenda.hu oldalon egy 60 perces, díjmentes konzultációra a megadott témákban, de hívhatod ezzel kapcsolatban az alábbi számot is: +3670/620-1771.

Vagy ha ez annyira nem találd be, akkor kérhetsz tőlünk egy ingyenes e-bookot is, online marketing 2019-ben témában a fenti elérhetőségeken.

Találjuk ki a Te csalidat és építsük fel hozzá a reklámot? Rendben!

www.marketinglegenda.hu/konzultacio

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el