Linkedin személyes profil és céges oldal létrehozása

A Linkedin szintén az egyik legnagyobb közösségi média platform.

A Linkedin használata ingyenes. 

A Linkedin-nek ellentétben a Facebook-kal, vagy az Instagram-mal nem az a célja, hogy baráti közösséget építs ki, hanem üzleti közösségeket. Vagyis ha mondjuk Te a Facebookon ráírsz egy ismeretlen emberre egy üzleti ajánlattal, akkor az tapintatlanságnak minősül, és van rá esély, hogy le is fog tiltani, viszont a Linkedinen Te bárkire ráírhatsz akár egy üzleti ajánlattal is, mert ennek az oldalnak pont ez a célja, hogy üzleti kapcsolatok alakuljanak ki.

A Linkedinen, neked, mint üzletembernek kötelességed jelen lenni, egy elég komoly üzleti profilt lehet rajta kialakítani, ugyanakkor a vállalkozásod is fent kell legyen.

A Linkedin nem csak üzleti kapcsolatok kialakítására alkalmas, hanem toborzásra is. A fejvadászok kedvenc felülete, új munkatársak megtalálására.

Ezek mellett természetesen a Linkedint használhatod a Facebookhoz hasonlóan a céged megjelenésére is, termékeid posztolása, céged bemutatása, céged elérhetősége, blogposztok megosztása. Ugyanakkor az Instagramhoz hasonlóan, a Linkedin esetében is az ingyenes bejegyzésedet több követőd fogja látni, mint a Facebooknál.

Ha Te B2B piacon mozogsz, akkor itt feltétlenül meg kell jelenj.

Így fogunk együtt dolgozni:

1. Telefonon, vagy e-mailen megbeszéljük milyen profilt és oldalt kell kialakítani számodra a cél elérése érdekében.

2. E-mailben átküldöd azokat az adatokat amelyek szerepelni fognak a profilodon és az oldaladon: képek, bejegyzések, szövegek, videók,stb...

3. Kifizeted a díját utalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

4. 5 napon belül megkapod mind a személyes profilodat, mind pedig az üzleti oldaladat. Elkezdheted üzleti kapcsolataid építését.

Ár: 25.000/1 db személyes Linkedin profil és 1 db. céges Linkedin oldal.

Ha szeretnéd ránk bízni Linkedin oldalad managelését: videók, képek, posztok megosztása, üzenetek esetleges megválaszolása, továbbítása: 14.000/hó/Linkedin oldal.

Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot:     0670 943 0867 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el