PPC szakember leszek

Megtanulok hirdetni a Google-ben, Youtube-on, Facebook-on és Instagram-on

Reggel 9-re elmegyünk hozzád és délután 19 órára készen lesznek a hirdetéseid.  Mindezt úgy, hogy Te készíted el a saját hirdetéseidet (Mi mondjuk, Te pedig csinálod). Semmi rizsa, semmi programozás, nem kínaiul fogunk veled beszélni. Ez nem egy csoportos tréning, csak Te és Mi leszünk jelen.

Vajon menni fog ez nekem? Igen, menni fog, fogjuk a kezed és lépésről lépésre összekattintgatjuk a pénzt termelő hirdetéseidet.

Az egész napos konzultáció és workshop alatt nem csak a hirdetéseidet fogjuk elkészíteni, de az alábbi tudást is el fogod sajátítani:

- Hirdetési stratégiák felállítása (a legfontosabb).

- Milyen hirdetési szöveget kell írni ami konvertál.

- Hogyan hozzam létre a hirdetésekhez szükséges grafikai elemeket.

- Technikai alapok.

- Milyen mérőszámokat kell figyelni és hol annak érdekében, hogy javítsak a hirdetések hatékonyságán.

- Remarketing és retargeting.

- Legfontosabb hirdetési formátumok beállítása.

- Célzás. Hogyan találd meg hirdetéseiddel potenciális ügyfeleidet.


2 féle konzultációt tudsz megvásárolni:

1. Facebook és Instagram hirdetések. 

2. Google és Youtube hirdetések

1. Facebook és Instagram hirdetések

Ezeket fogod megtanulni:

1. Márkaismertség, Brand építés. Hogyan készíts olyan hirdetéseket, melyek segítségével a vállalatod beleég a potenciális ügyfeleid fejébe és követni fognak téged a Facebookon, Instagramon.

2. Forgalmat generálni weboldaladra és landing oldaladra. Megtanulsz nagy mennyiségű potenciális érdeklődőt generálni weboldaladra, landing oldalra, annak érdekében, hogy adatbázist építs, vagy eladj.

3. Érdeklődő ügyfelek szerzése. Hogyan hozz létre olyan hirdetéseket, melyekkel nagy mennyiségű érdeklődő ügyfelet szerzel. Aztán ezeket az ügyfeleket értékesítőid, call centereseid fel fogja tudni hívni találkozó, vagy értékesítés céljából.

4. Vásárlás. Ezekkel a hirdetésekkel az a cél, hogy értékesítési oldaladon, vagy webshopodon vásárlás történjen.

5. Esemény meghirdetése. Minél több érdeklődő szerezzen tudomást eseményedről és jelentkezzen arra.

6. Blogposztok, bejegyzések elolvasása. Ha rendszeresen teszel közzé bejegyzéseket, akkor hogyan érjük el azt, hogy minél több ember olvassa gondolataidat.

7. Munkatárs toborzás. Facebook hirdetésekkel lehet jelenleg a leggyorsabban és a legolcsóbban megtalálni a potenciális munkatárs jelölteket. Ezt a tudást is megosztjuk veled, vagy ezt a hirdetést is elindíthatjuk közösen.

Google és Youtube hirdetések

Ezeket fogod megtanulni:

1. Google keresési hirdetések. Aki a Google keresőben rákeres az adott termékre, annak a Te hirdetésed fog megjelenni.

2. Google Display hirdetések. Hirdetéseidet hogyan kell megjeleníteni úgy a Google partneroldalain, hogy azt csak a potenciális érdeklődőid lássák.

3. Youtube hirdetés. Megtanulod, hogy hogyan kell videós hirdetéseket létrehozni a Youtubeon.

4. Google shopping. Meg fogod tanulni a Google legújabb hirdetési felületét, a Google Shoppingot használni, ami egy aranybánya a webshop tulajdonosoknak.

A konzultáció és workshop végére nem csak futni fognak a pénzt termelő hirdetéseid, de olyan tudásra fogsz szert tenni, mellyel akár egy PPC ügynökséget is nyithatsz! 


Árak:

1. Facebook és Instagram hirdető leszek: 178.000

2. Google és Youtube hirdető leszek: 183.000

3. Mindkettő: 270.000


Így fogunk együtt dolgozni:

1. Telefonon megbeszéljük, hogy melyik hirdetést szeretnéd elsajátítani és leegyeztetjük a workshop időpontját (ha mindkét workshopot kéred, akkor 2 napot vesz igénybe).
2. Kifizeted a hirdetés díját, vagy utalással, vagy bankkártyás fizetéssel.
3. Vérprofi hirdetővé képezünk. 

Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot:     0670 943 0867 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el