Szakértő leszek 10.000-es üzleti kapcsolattal workshop

A LinkedIN jelenleg az üzleti világ leghatékonyabban működő üzletfejlesztési és marketingplatformja.

Ezért ha Te szeretnél egy szakértő image-t kiépíteni és szeretnéd számos üzleti partenerrel felvenni a kapcsolatot, akkor ezen a platformon kell kopogtatnod. 


A Linkedinen lehetőséged van felvenni a kapcsolatot azokkal az üzletemberekkel, akik a jövőben a partnereid lehetnek. Mindezt ingyen. Havonta 500-1.000 olyan üzleti kapcsolatot építhetsz, amelyekre máshol nem lenne lehetőséged. És még egyszer mondom, mindezt ingyen! A Linkedin nem az a közösségi platform, mint a Facebook, vagy az Instagram, ahová kirakod a macskád képét, azt, hogy kávézol, azt, hogy eljegyeztek, stb... A Linkedin az üzletről szól. Ez egy üzleti platform, ahová azért regisztrálnak fel az üzletemberek, hogy üzleti kapcsolatot építsenek.

De mindezt, hogyan csináljam?

Segítünk neked benne. Egy 6 órás tanácsadáson és workshopon kialakítjuk a Te szakértő image-odat és megtanítunk neked egy olyan technikát, amellyel havonta 500-1.000 üzleti kapcsolatot fogsz kiépíteni.

Így fogunk együtt dolgozni

 1. Telefonon megbeszéljük az időpontot, amikor elmegyünk hozzád a konzultációra/workshopra.

 2. Kifizeted a hirdetés díját, vagy utalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

 3. Közösen kialakítjuk a szakértői image-odat és megmutatjuk a titkos technikát, amellyel építeni fogod üzleti networködet.

Ár: 173.000 

Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot: 0670 943 0867 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el