Megtanítunk weboldalt és landing oldalt készíteni

Megtanítjuk, hogyan kell megcsinálni azt a weboldalt, amit imádnak az emberek és segíti az értékesítésedet. Mindezt programozói tudás nélkül!

Reggel 9-re elmegyünk hozzád és délután 19 órára készen lesz az értékesítést támogató weboldalad. Mindezt úgy, hogy Te készíted el a saját weboldaladat (Mi mondjuk, Te pedig csinálod). Semmi rizsa, semmi programozás, nem kínaiul fogunk veled beszélni. Ez nem egy csoportos tréning, csak Te és Mi leszünk jelen. 

Vajon menni fog ez nekem? Igen, menni fog, fogjuk a kezed és lépésről lépésre összekattintgatjuk a weboldaladat.

Az egész napos konzultáció és workshop alatt nem csak a weboldaladat fogjuk elkészíteni, de az alábbi tudást is el fogod sajátítani:

- Hogyan kell wordpressel és divivel létrehozni egy weboldalt: képeket, videót feltölteni, menüket létrehozni, rólunk oldalt létrehozni, termékek oldalt létrehozni, kapcsolat oldalt létrehozni.

- Milyen értékesítést és marketinget támogató bővítményekre van szükség egy weboldalhoz és azokat hogyan kell feltelepíteni.

- Hogyan kell létrehozni egy landing és egy sales oldalt.

- Hogyan kell blogot létrehozni és blogcikkeket írni.

-  Hogyan kell űrlapokat beszúrni a weboldalba és adatbázist építeni.

- GDPR megfelelőség.


A nap végére ilyen weboldalaid lesznek és a jövőben bármikor fogsz tudni ilyen weboldalakat létrehozni, akár pályát is válthatsz:


Így fogunk együtt dolgozni:

1. Telefonon vagy e-mailen elmondod, hogy milyen weboldalt szeretnél, kit akarsz vele megszólítani, mi legyen a weboldalad domain neve. Ugyanakkor leegyeztetjük az időpontot amikor nekiesünk a weboldalad elkészítésének

2. Kifizeted az oktatás díját utalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

3. Mi megvásároljuk a weboldaladhoz szükséges domain nevet és tárhelyet.

4. Megbeszélt időpontra elmegyünk hozzád és a segítségünkkel elkészíted a weboldaladat.


Az oktatás és workshop díja 170.000.


Ha bármi kérdésed van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, vagy meg szeretnéd rendelni, akkor hívd ezt a telefonszámot: 0670 943 0867 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és keresni fogunk! 

Az oldal nem tartalmaz Cookiekat
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el